De Loos Betongroep is een nuchter, Noord-Hollands bedrijf dat gespecialiseerd is in alles met beton. We werken hard, maar bewaken daarbij wel de goede werksfeer. Teamspirit in de basis! Samen werken we aan gave projecten  die de basis vormen van talloze panden, infrastructuur en meer. Kom jij ons daarbij helpen?

Werken aan gave projecten in een leuk, jong team!

Als je wilt werken bij de Loos Betongroep kun je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, veel uitdaging, gave opdrachten voor grote en kleine opdrachtgevers, leuke collega’s en alle ruimte voor eigen inbreng. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien worden maximaal ondersteund binnen onze organisatie. Het grootste gedeelte van onze stagiaires blijft na het afstuderen zelfs bij ons werken!

Wist je dat:

  • onze betongroep uit zo’n 60 collega’s bestaat?
  • er volop doorgroeimogelijkheden zijn?
  • bijna drie kwart van de stagiaires na de stage bij ons blijft?
  • we een jaarlijkse bouwvak- en kerstborrel hebben?
  • we ons eigen zaalvoetbaltoernooi organiseren?
  • we een erkend leerbedrijf zijn?

Leren / werken (stage)

Wil je de theorie leren op school en tegelijkertijd praktijkervaring opdoen bij een bedrijf? Dat kan bij de Loos Betongroep.
Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Fulltime / parttime

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging bij een leuk, jong en gezellig bouwbedrijf in Noord-Holland? Wij hebben verschillende vacatures open staan.

Nieuwe vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die voor ons het verschil kunnen maken. Op kantoor, in de montagehal of bij de klant op locatie. Hieronder een overzicht van de vacatures die de Loos Betongroep momenteel beschikbaar heeft.

Wij zijn ook altijd op zoek naar leergierige stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplek of leer/werkplek? Neem dan ook contact met ons op!