Beton in de basis, bij elk project

Over Loos Betongroep

De Loos Betongroep is opgericht in 1991 en we bestaan uit 4 werkmaatschappijen, allemaal met hun eigen expertise op het gebied van beton. Bij elk project stellen wij een projectteam samen uit specialisten in advies, innovatief technisch ontwerp, complete uitvoering en strakke nabehandeling. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de werkmaatschappijen profiteert de opdrachtgever van een optimale afstemming tijdens iedere fase van het werk met een keihard resultaat als gevolg!

De werkmaatschappijen

Betonvloeren storten - Loos Betonvloeren

Loos Betonvloeren

Loos Betonvloeren is sinds 1991 actief in de utiliteitsbouw, civiele infrastructuur en de particuliere markt. We richten ons op grote toonaangevende landelijke projecten maar ook op de kleinere regionale projecten. Met ruim 80 medewerkers, een grote vaste klantenkring en jarenlange ervaring, is Loos Betonvloeren een bekende naam in de markt. Ons werk wordt gekenmerkt door onze expertise, hoge kwaliteit, flexibiliteit en onderscheidend vermogen door ons eigen team van vakmensen.

Loos Betonreparaties

Loos Betonreparaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van mechanische oppervlaktebehandelingen, zoals stofarm diamantschuren, stofarm frezen en stofvrij kogelstralen. We repareren en conserveren beton op vakkundige wijze. Dit doen we door egaliseren, handmatig repareren en restaureren, injecteren, impregneren en coaten. Wij leveren dus een totaalpakket van diensten en producten waardoor u niet naar verschillende bedrijven hoeft te zoeken voor de oplossing van uw betonproblemen.

Loos Wapeningscentrale

Loos Wapeningscentrale is een sterk groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van wapening voor de beton- en bouwindustrie. We ontwerpen, vervaardigen en leveren bouwstaalnetten, losse wapening en dekkingsmateriaal. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn ons visitekaartje. Daarom mag Loos Wapeningscentrale het KOMO-productcertificaat wapeningscentrales dragen. Waar gebouwd wordt, is beton, en waar beton is, loopt Loos Wapeningscentrale voorop.

weergaloos fietspadreparatie

Nieuw! WeergaLOOS Fietspadreparatie

WeergaLOOS Fietspadreparatie is de nieuwkomer binnen de Loos Betongroep. Een nieuwe dienst die zich volledig toelegt op fietspadreparaties. Onze expertise ligt al jaren op betonreparaties en onderhoudswerkzaamheden. Daarom is het voor ons een logische stap om ons specialisme nu ook aan te bieden voor het repareren en herstellen van fietspaden, ontstaan door bijvoorbeeld wortelopdruk of slijtage. Wij repareren zowel geasfalteerde fietspaden als betonnen fietspaden. Dit doen wij op een flexibele en duurzame wijze, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding blijven waarborgen.

Beton in de basis, bij elk project. Ook bij Ron Vlaar (AZ)

De bijnaam van Ron Vlaar is ”Ron Beton” en heeft dus een leuke link met Loos Betonvloeren. Bekijk hieronder het resultaat van onze samenwerking!