Teamspirit in de basis

Meer dan werken

Bij Loos draait alles om beton; de basis waar we in Nederland op bouwen. Maar binnen ons bedrijf is teamspirit de basis. Daarom doen we, naast het werk, het hele jaar door leuke dingen. Gezellige events waarbij we al onze collega’s weer eens kunnen zien en spreken en onderlinge banden kunnen versterken. Teambuilding voor teams in topvorm.

Bouwvakborrel

Aan het eind van een jaar keihard werken, vlak voor de zomervakantie, houden we onze jaarlijkse bouwvakborrel. Nog even bijpraten en proosten op een mooie zomer.

Personeelsuitje

Aan het einde van de zomer, als we allemaal weer lekker op stoom zijn, zo ergens eind september of begin oktober, is ons personeelsuitje. Kun je lekker een hele dag extra met je collega’s doorbrengen. Speurtochten met auto’s of tuc tuc’s, ontsnappen uit escape rooms of sportief golfen of zelfs voetgolfen. Het gebeurt allemaal bij ons. Aan het einde van de middag sluiten we af met een borrel en een heerlijk diner.

Sinterklaas

Geen enkel kind mag worden vergeten door Sinterklaas, dus ook de kinderen van onze collega’s worden niet overgeslagen. Elk jaar komen Sint en zijn pieten op bezoek bij Loos. Het feest is speciaal voor kinderen tot en met 8 jaar en zij krijgen allemaal een cadeautje.

Kerstborrel

Vlak voor de kerstvakantie maken we het extra gezellig voor de traditionele kerstborrel. De borrel vindt plaats in een café of in een van onze bedrijfshallen. En om de feestdagen in te luiden zorgen we uiteraard voor eten en drinken!

Zaalvoetbaltoernooi

Elk jaar hebben we een eigen zaalvoetbaltoernooi in een sporthal in Heerhugowaard. Tijdens dit sportieve en bloedstollend spannende evenement strijden teams van onze eigen medewerkers tegen elkaar voor de eretitel.

Sponsoring en ondersteuning

Binnen de Loos Betongroep leven we met elkaar mee. We zijn er voor en door onze collega’s. Lees meer op onze sponsorpagina!