Loos Betonreparaties viert 10-jarig jubileum

7 oktober 2020

7 oktober 2010. In de boeken beter bekend als de oprichting van Loos Betonreparatiesbroederonderneming van Loos Betonvloeren. Een gat in de markt volgens oprichters Dirk Loos, Rene Giling en Hank Reus. Toen én nu na 10 jaar nog steeds, zo blijkt.

René Giling en Dirk Loos kende elkaar al van voor de oprichting van Loos Betonvloeren. Na veel omzwervingen kwamen de heren elkaar opnieuw tegen, raakte in gesprek en René gaf te kennen een gat in de markt te zien op het gebied van betonreparaties. De jarenlange historie tussen de twee bevlogen ondernemers gaf volop vertrouwen om het nieuwe avontuur in betonreparaties aan te gaan. En daarmee werd de oprichting van Loos Betonreparaties beklonken.

Bevlogenheid als succesfactor

Lange tijd opereerde ‘goodwill’ kweker Giling zelfstandig binnen de onderneming, totdat in 2011 de eerste versterking zich aandiende met de komst van Joris Stam, René Louwerman en Erik Cuiper. Met dit kwartet werden de eerste stappen naar uitbreiding en succes gezet. Daarnaast hield vijfde vrouw aan de wagen Tiny Ursem iedere vrijdag een financiële vinger aan de pols (onder het genot van pinda’s met cola), gevolgd door een maandelijkse cijferupdate…
Inmiddels is Loos Betonreparaties uitgegroeid tot een succesvol team, met een 2e directeur Tim Ursem, dat zich iedere dag voor meer dan 100% inzet en waarin klanttevredenheid centraal staat.

Uitgegroeid tot gerenommeerd bedrijf

Loos Betonreparaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van mechanische oppervlaktebehandelingen zoals diamantschuren, egaliseren, stofarm frezen en stofvrij kogelstralen. Daarnaast wordt beton op vakkundige wijze gerepareerd en geconserveerd.
Loos Betonreparaties is onder de vleugels van Loos Betonvloeren uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf, dat inmiddels ook internationaal grote projecten onder handen neemt in landen als België, Spanje en op de Nederlandse Antillen.

Trots

Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg. Pure nuchterheid, waarachter trots zich schuil houdt. En trots is men zeker, terecht. Trots op de bijzondere, veelzijdige en grensoverschrijdende klussen die men de afgelopen 10 jaar heeft weten te klaren. Trots op het personeel dat altijd nog even die drie stappen extra zet. Trots op spraakmakende klanten waarvoor gewerkt wordt zoals Microsoft en Bolidt. En trots op de titel ‘Erkend leerbedrijf’, want Loos Betonreparaties biedt jongeren de kans het vak in praktijk te leren, met zicht op een baan in beton én helpt waar nodig zelfs probleemjongeren hun officiële vakdiploma te behalen.

What’s next

Dat Loos Betonreparaties een blijvertje op de markt is zal je niet verbazen. Er liggen nog volop kansen en mogelijkheden voor een van de eerste én grootste betonreparatiebedrijven van Noord-Holland. Zo staat de komst van het nieuwe initiatief Weergaloos (fietspadreparatie) klaar voor de ‘big bang’ en ligt er groeipotentieel op het behalen van certificeringen en de inzet van gekwalificeerd personeel om nog grotere werken aan te nemen. Kortom, Loos Betonreparaties gaat ook de komende 10 jaar iedere betonuitdaging graag aan

Loos Betonreparaties viert 10-jarig jubileum